Loading...

Bemutatkozik a 2023-as évfolyam. Ismerjétek meg Pétert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium ösztöndíjasát

2023.05.18.


„Felsőfokú tanulmányaimat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem államtudományi szakán folytattam. Az öt éves osztatlan képzés alapvetően az államigazgatás világába készíti fel hallgatóit így számomra evidens volt, hogy a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram kínálta lehetőségekkel élve, szerencsét próbálok a közigazgatás világában.

Az ösztöndíjas hónapjaimat a Kulturális és Innovációs Minisztériumban töltöm, ahol a szakképzési terület sokoldalú világára nyílik nagyobb rálátásom. Az oktatás szerepe hazánk gazdasági és kulturális fejlődésének vonatkozásában megkerülhetetlenül fontos tényező, így kifejezetten örömmel tölt el az, hogy az oktatás területének egy speciálisabb részével foglalkozhatom munkám során.

Az MKÖ-t azért ajánlanám a társadalmunkért tenni akaró fiatal friss diplomásoknak, mert remek átmenetet képez a felhőtlen egyetemista évek és a felnőtt lét kihívásai között. A program szervezői számtalan kiváló programmal teszik színesebbé a belföldi programszakaszt, amely események teret nyitnak ismeretségek és barátságok kialakításához is.

Szabadidőmben szívesen rajzolok, cukrászkodom vagy könyveket olvasok.”

/Péter, MKÖ2023/