Loading...

Juniális 2022 – a 3 hónapos külföldi programszakaszra készülünk

2022.07.07.


Ha június, akkor MKÖ Juniális. Idén is megrendeztük az év egyik legjobban várt és az ösztöndíjasaink körében a leginkább kedvelt eseményt, a Juniálist. Egy este, amikor összegyűlik az MKÖ közössége, jelenlegi és korábbi ösztöndíjasok cserélnek tapasztalatot.

A Juniálisnak nagy hagyománya van, hiszen ilyenkor az idei ösztöndíjasok nemcsak az előző évek ösztöndíjasaival, hanem akár a tíz évvel ezelőtti programinduláskor közigazgatási karrierjüket megkezdő MKÖ Alumnikkal is megismerkedhetnek, az évfolyamok tagjai pedig már kormánytisztviselő kollégákként köszönthetik egymást.

Büszkék vagyunk közösségünkre, amelyet az MKÖ 2021-es évfolyamának egyik mentora, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, Fürjes Balázs köszöntött.

A miniszterhelyettesi köszöntőt követően az MKÖ tehetséges ösztöndíjasai kápráztatták el a közönséget: Sallai Noémi klarinétművész, az MKÖ 2021-es évfolyamának ösztöndíjasa zenei betétet adott elő, Szőnyi Máté, idei ösztöndíjasunk pedig egy legényessel szórakoztatta a közönséget.

A 2022-es évfolyamnak három hónapos külföldi programszakaszához és hazánk képviseléséhez Lovassy Ádám, az MKÖ PIB egykori elnöke kívánt sok sikert pohárköszöntőjében.

Száznál is többen voltunk a Juniálison – de még épp belefértünk egy csoportképbe.

Idén a világ 25 országába utaznak ösztöndíjasaink, hogy nemzetközi tapasztalatot szerezzenek, amelyet hazatérve minisztériumi munkájuk során kamatoztathatnak. A külképviseletre felkészítésük elkezdődött – hamarosan háromnapos képzéssel folytatjuk!

MKÖ – Karrier. Közösség. Nemzetközi tapasztalat.