Loading...

MKÖ a II. MCC Feszten

2022.08.01.


1. nap

3 napig várjuk az Érdeklődőket az MKÖ standjához, ahol amellett, hogy megismerkedhettek közelebbről is a Miniszterelnökség 10 hónapos karrierindító programjával, számos meglepetéssel is készülünk!

Gyertek és beszélgessetek ösztöndíjasainkkal, akik alig várják, hogy megoszthassák eddigi élményeiket és tapasztalataikat a programról és a minisztériumi munkáról.

Irány az MKÖ!

2. nap

Fesztiválozók, figyelem!

Irány az MKÖ sátra! Ismerjétek meg az MKÖ-t, tudjatok meg mindent a jelentkezésről, töltsétek ki a kvízünket és válasszatok az ajándékaink közül!

Fotófallal és képkerettel is várunk Benneteket – örökítsétek meg nálunk fesztiválélményeiteket!

Az MKÖ 2022-es évfolyamának ösztöndíjasai mellett Alumnusaink is örömmel mesélnek, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak eddig a minisztériumokban és a külföldi programszakaszról is.

MCC Feszt – még 2 napig! Keressétek fel a legnépszerűbb standot:

MKÖ – Karrier. Közösség. Nemzetközi tapasztalat.

3. nap

Örömmel vettünk részt a II. MCC Feszten, ahol mindhárom nap érdeklődő fiatalokkal beszélgethettünk és mutathattuk be nekik a Miniszterelnökség 10 hónapos karrierindító programjaként az MKÖ-t.

Ösztöndíjasaink és alumnusaink is megosztották saját tapasztalataikat a fesztiválozókkal – még az MKÖ 2011-es első évfolyamának egykori ösztöndíjasait is összehozta a fesztivál.

Ősszel indul a jelentkezés a 2023-as évfolyamunkba. Legyél Te is MKÖ ösztöndíjas! További részletekért irány a www.mkoprogram.hu