Loading...

Jogász Karrier Napok 2024 – MKÖ kitelepülés és előadás

2024.03.18.


Idén is ellátogatunk az Eötvös Loránd Tudományegyetemre, ahol a Jogász Karrier Napok keretében két napon keresztül biztosítunk lehetőséget a személyes találkozásra. Várjuk sok szeretettel az MKÖ standjához mindazokat a pályakezdő fiatalokat, akik érdeklődnek a közigazgatási munka iránt és szeretnék közelebbről is megismerni a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programját. Jelen lesznek az MKÖ 2024-es évfolyamának ösztöndíjasai is, így első kézből ismerkedhetnek meg a programmal a résztvevők.

Március 19-én és 20-án 13.00 és 18.00 között az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar aulájában keressétek fel standunkat!

A Karrier Napok második napján, március 20-án, 16.30-tól tájékoztató előadást tart a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram nyújtotta lehetőségekről az MKÖ osztályvezetője és egykori ösztöndíjasa, Kosztrihán Dávid. Csatlakozzatok és tegyétek fel kérdéseiteket!

A Jogász Állásbörzéről bővebb tájékoztatás itt érhető el: Honlap // Facebook oldal // Facebook esemény // Előzetes program // MKÖ előadás

Mit kínál számotokra az MKÖ?

  • Munkatapasztalat belföldön és külföldön: Lehetőséget biztosítunk hazai és külföldi munkavégzésre, hogy széles körben fejleszthesd szakmai tudásodat.
  • Mentori támogatás: Számíthatsz ránk, hogy segítsünk navigálni a pályakezdés kihívásaiban, és támogassunk a fejlődésedben.
  • Előadások minden héten: Rendszeresen szervezünk szakmai és közéleti képzéseket, hogy folyamatosan fejlődhess és bővíthesd tudásodat.
  • Versenyképes ösztöndíj: Fontosnak tartjuk, hogy munkád elismerésre találjon, ezért belföldön havi 300 000 Ft, külföldön átlagosan havi 670 000 Ft ösztöndíjast biztosítunk.

Kövessétek figyelemmel tevékenységünket a közösségi médiában is: FACEBOOK // LINKEDIN // INSTAGRAM // YOUTUBE