Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Kristófot, a Miniszterelnökség ösztöndíjasát

2024.04.23.


„Sohasem akartam átlagos lenni. Középiskolás koromban az iskola mellett először a Táska Rádiónál, majd a Magyar Katolikus Rádiónál dolgoztam. Eddigi díjaim közül a legbüszkébb a Szép Magyar Beszéd verseny Kárpát-medencei fordulóján elnyert Anyanyelvápolók Szövetségének különdíjára vagyok, és arra, hogy a szülővárosom, Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett, országosan egyedülálló Szóval Győzni Kommunikációs Bajnokság döntőse voltam. Az eddigi sorok jól fémjelzik, hogy mi az a terület, amelyik kiskoromtól kezdve meghatározta az életem, és amiben napról-napra szeretnék jobb lenni: a kommunikáció. Kitüntetéses oklevelem is ezen a területen, a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakján szereztem.

Kiskorom óta vonz a közélet, a közigazgatás. Aki azonban ezen a területen szeretné lakását berendezni, sok zárt ajtóval találhatja szemben magát. Az MKÖ kulcsot ad ezekhez a zárt ajtókhoz. Az MKÖ-t csak akkor ajánlom neked, ha felkészültnek érzed magad arra, hogy megismerkedj a közigazgatás legfelsőbb szintű intézményeivel és vezetőivel, és aktívan segítsd a munkájukat.

Szabadidőmben, ha tehetem, szívesen tartok előadásokat középiskolásoknak olyan témákban, amelyek a diákok életében kulcsfontosságú szerepet játszanak, ilyenek például a kommunikációs meggyőzéstechnikák, a médiapszichológia, a mesterséges intelligencia kommunikációs területen való hasznosítása. Ezen kívül nagyon szeretek főzni, és tartalmas baráti beszélgetések részese lenni.”

Kristóf, MKÖ2024