Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Zsanettet, a Miniszterelnökség ösztöndíjasát

2024.04.23.


„2020-ban kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem politikatudományok szakán. Alapdiplomám megszerzése után folytattam tanulmányaimat a BCE Communications and Media mesterszakán ahol International Communications specializációt választottam, és ahol jelenleg is folytatom tanulmányaimat az ösztöndíjprogram mellett.

Az ösztöndíjprogramról egy ismerősön keresztül hallottam még alapszakos hallgatóként, azonban a jelentkezéssel a diplomám megszerzéséig várnom kellett, így a 2024-es évfolyamba tudtam beadni a jelentkezésem. Jelenleg a Miniszterelnökségen dolgozom sajtómunkatársként.

Úgy vélem az MKÖ program nagyon fontos része a közigazgatásnak, hiszen minden évben egy fiatalokból álló, egyetemet végzett csoportot gyűjt össze és kifejezetten a közigazgatás egy-egy területére munkagyakorlat módján képzi őket. Ezzel hatalmas tudás megszerzésének lehetőségét nyújtva a résztvevőknek, ugyanakkor fiatal, de magasan képzett új munkaerőt kínálva a közigazgatási intézményeknek. A résztvevők nagyon sok új embert ismerhetnek meg a program keretein belül, részt vehetnek nagyon érdekes képzéseken, szakmai előadásokon és folyamatos mentorálás mellett fejlődhetnek. Minden olyan fiatalnak ajánlom a képzést, akik érdeklődnek a közigazgatás iránt, szeretnének belelátni a folyamatokba és szeretnének egy eseménydús és életre szóló programban részt venni, amely eddig nem látott lehetőséget biztosít számukra.

Szabadidőmben próbálok minél több időt tölteni a családommal és barátaimmal, szeretek új dolgokat kipróbálni, sportolni, olvasni, imádom a Forma1-et és minden vele kapcsolatos dolgot, élményt, ami pedig a legjobban kikapcsol az a sportlövészet (jelenleg még amatőr szinten).”

Zsanett, MKÖ2024