Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Gergőt, a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasát

2024.04.24.


„2018-ben kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen keleti nyelvek és kultúrák szakon, török szakirányon. Ezt megelőzően a Magyar Honvédségben szolgáltam altisztként. Az alapszakot 2021-ben, a mesterszakot 2023-ban végeztem el, jelenleg doktori programban veszek részt.

A tanulmányaim során számos alkalommal találkoztam a Magyar Közigazgatási ösztöndíjprogrammal, és mindig egy rendkívül jó lehetőségnek találtam. Végül mesterszakos tanulmányaimat követően döntöttem a jelentkezés mellett, mert érdekelt a közigazgatási munka. Jelenleg a Honvédelmi Minisztériumban vagyok ösztöndíjas, ahol egy rendkívül jó csapat tagja vagyok; szeretem, amit csinálok.

A döntésem, hogy jelentkezek több szempontból is jónak bizonyult. Rengeteg olyan emberrel találkoztam, akikkel bár eltérő a végzettségünk, közös az, hogy mindannyian szeretnénk megismerni a közigazgatást. Emellett olyan új szakterületeket ismerek meg az MKÖ előadások során, amelyeknek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem.”

Gergő, MKÖ2024