Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Lőrincet, a Pénzügyminisztérium ösztöndíjasát

2024.04.24.


„A Budapesti Gazdasági Egyetem nemzetközi tanulmányok alapképzési szakán végeztem, jelenleg a Kodolányi János Egyetem nemzetközi tanulmányok mesterképzési szakán folytatom tanulmányaim. Emellett családi vállalkozásunkban dolgoztam közel egy évtizedet különböző munkakörökben, ahol főként az exportfejlesztés és a projektmenedzsment ragadott magával. A későbbiekben exportfejlesztéssel, valamint különböző fejlődő országbeli fejlesztési projektekkel szeretnék foglalkozni.

Mivel mindig is vonzott a közigazgatás, nem haboztam, azonnal jelentkeztem az MKÖ-be. Az ösztöndíjprogramban számos érdekes rendezvényen és közösségi eseményeken vehetünk részt. A hivatástudat megtapasztalása és a közigazgatás megismerése szempontjából a Magyar Közigazgatási ösztöndíjprogram egy nagyszerű lehetőség.

Az MKÖ-t szívesen ajánlanám minden közigazgatás iránt érdeklődő fiatal számára, mert nem csupán a közigazgatással ismerkedhetünk meg, hanem nagyszerű lehetőséget is kapunk kapcsolatépítésre. MKÖ ösztöndíjasként a Pénzügyminisztérium munkáját segítem. Szabadidőmben szeretek túrázni, illetve igyekszem mélyebben megismerni különböző keleti kultúrákat.”

Lőrinc, MKÖ2024