Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Rózsát, a Belügyminisztérium ösztöndíjasát

2024.04.24.


„Pszichológia alapdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, jelenleg mesterképzésen tanulok tanácsadás és iskolapszichológia szakon. Emellett több ifjúsági programon önkénteskedem, szívesen veszek részt rendezvények, konferenciák szervezésében, így a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok lebonyolításában is több alkalommal közreműködtem. Az alapképzés során lehetőségem volt több egyetemi tevékenységbe bekapcsolódni, részt vettem a kari újság (Perspektíva) szerkesztésében, illetve a HÖK-ön keresztül delegáltként is segítettem hallgatótársaim hétköznapjait.

Azért jelentkeztem az MKÖ-re, hogy megismerjem a magyar közigazgatást és szakmailag fejlődhessek. Az ösztöndíjprogram lehetőséget ad, hogy kitűnő szakmai előadásokat hallgassunk hozzánk hasonló érdeklődési körű fiatalok körében. Sok embert megismerhetünk, akik mind szakmailag, mind emberileg motiválóak. Számomra nagyon megtisztelő, hogy ilyen inspiráló közegben tanulhatok a közigazgatási munkáról, miközben igazi barátságok is kialakulnak. Jelenleg a Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárságának munkáját segítem.

Szabadidőmben szeretem fejleszteni magam pszichológia és nyelvek területén, illetve szívesen utazok és kirándulok. A legjobban az tölt fel, ha a barátaimmal minőségi időt tölthetek.”

Rózsa, MKÖ2024