Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Bálintot, az Energiaügyi Minisztérium ösztöndíjasát

2024.04.25.


„Politológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar politológia alapképzése során szereztem Budapesten 2023-ban. Jelenleg ugyanezen egyetem falain belül folytatom mesterképzésen politológus tanulmányaimat.

A Programot már korábban számos ismerősöm elvégezte, akik egytől-egyig pozitív tapasztalatokkal számoltak be nekem, így mindenképpen jelentkeztem, amint lehetőségem nyílt rá. Annak ellenére, hogy tanulmányaimmal párhuzamosan már teljes foglalkoztatottságban dolgoztam, mihelyt megtudtam, hogy sikeresen zárult a felvételim, nem volt kérdés a folytatás. Egyik legfontosabb motivációm közé tartozott, a szakmán belüli ismereteim elmélyítése, valamint azon tudás felhasználása a gyakorlatban, amelyet az egyetem falain belül elsajátítottam.

Friss diplomás pályakezdőként nehéz elhelyezkedni a közigazgatásban, éppen ezért ez egy kiváló lehetőség mindenki számára, hogy kipróbálhassa magát ezen a területen.

Úgy gondolom, hogy az MKÖ az a hely, ahol a szakmaiság a közösséggel társul. A program által kínált lehetőség arra ösztönöz, hogy építkezzek és tanuljak másoktól, egy tapasztalt mentor kezei alatt. Biztosan állíthatom, hogy az a munkatapasztalat, amelyre a képzés során szert teszek (mind a hazai, mind nemzetközi időszak során) meghatározó és biztos alapjává válna a jövőben azon tudásnak, amelyet a közigazgatási pálya bármely munkahelye megkövetel.

Számomra a barátaimmal és a családommal töltött közösségi idő mindennél többet jelent. Emellett 14 éve dobolok, így szabadidőmet gyakorlással, valamint sportolással töltöm.”

Bálint, MKÖ2024