Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Dórát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda ösztöndíjasát

2024.04.25.


„Jelenleg a Miniszterelnöki Kabinetirodán dolgozom, mint ösztöndíjas. Emellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanulok nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakon, az alapképzésemet a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem nemzetközi tanulmányokon. Az egyetemi évek alatt szakkollégiumi és diákszervezeti tagként is becsatlakoztam a diákéletbe.

Az MKÖ-be a szakmai fejlődés miatt jelentkeztem, mert úgy érzem, ez egy kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik bele szeretnének látni a működésébe, valamint egyedülálló külföldi tapasztalatszerzésre vágynak. Bízom benne, hogy MKÖ-sként megtalálom a helyem a közigazgatásban. Vonzó volt számomra, hogy a program betekintést enged a magyar közigazgatásba és a külföldi képviseleti munkába egyaránt. A programban nemcsak szakmai fejlődést vár, hanem nagyon értékes kapcsolatokra is szert tudunk tenni, a heti előadások pedig színesítik az élményeket.

Szabadidőmben szeretek a barátaimmal, valamint a családommal időt tölteni, sportolni és különböző konyhakultúrákat kipróbálni.”

Dóra, MKÖ2024