Loading...

Bemutatkozik a 2024-es évfolyam. Ismerjétek meg Dorottyát, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának ösztöndíjasát

2024.04.25.


„Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem angol nyelvű nemzetközi tanulmányok mesterszakos, végzős hallgatója vagyok. Az alapszakos diplomámat is Szegeden szereztem, így szinte már második otthonomnak tekintem. A tanulmányaim mellett aktív tagja vagyok a szegedi House of European Affairs and Diplomacy diákszervezetnek. A tavalyi félévben alelnöki pozíciót, majd az idei félévtől társelnöki pozíciót töltök be. Nagyon sokat köszönhetek a szervezetnek, rengeteg szakmai és önismereti tudással lettem gazdagabb. A Magyar Közigazgatási ösztöndíjprogramról szintén a HEAD szervezeten keresztül hallottam, így mindenképp egy meghatározó és szinte sorsfordító döntést hoztam, amikor csatlakoztam a HEAD-hez.

Az MKÖ egy hatalmas lépés a karrierépítésben és nagyon hálás vagyok, hogy a részese lehetek a programnak. Igyekszem a lehető legtöbbet tanulni és tapasztalni az MKÖ 10 hónapja alatt, amit később is kamatoztatni tudok majd a pályafutásom során.

Szabadidőmben szívesen kirándulok és túrázok a családommal, valamint egy nehéz nap után a sorozatok és filmek azok, amelyek a leginkább kikapcsolnak.”

Dorottya, MKÖ2024